Fra en dyp grotte høres små skrik – se hva han finner på innsiden

Tispe forlot 9 fortvilte valper i 5 meter dyp grotte.

Redningsmannskapene i organisasjonen Hope For Paws hadde akkurat forlatt begravelsen til en kjær kollega da de fikk en telefon om at noen hadde observert flere foreldreløse valper ved noen jernbanelinjer i Los Angeles i USA.

Se også denne:Hunden Alex reddet fra å bli men­neske­mat

De dro sporenstreks til stedet og fant en dyp grotte hvor de hørte små skrik.

– Hver gang toget kjørte forbi ristet bakken. Det var en skikkelig skummel plass, forteller Eldad Hagar, grunnleggeren av organisasjonen, til The Dodo.

Se også denne:Hundemor brøt seg ut av buret for å trøste «grå­ten­de» valper

Med en hamburger prøvde de å lokke de livredde valpene ut fra grotta, men de klarte bare å få ut én før resten ble redde og løp lenger inn i dypet. Hagar måtte til slutt krype inn i grotten for å hente ut de hjelpesløse valpene.

Etter flere timer inne grotten hadde han klart å redde ut alle de ni valpene, som allerede dagen etter den utrolige redningsaksjonen fikk en forstermor hos organisasjonen. Nå håper Hagar og resten av redningsteamet at alle valpene får et kjærlig adoptivhjem.

Se også denne:Studenter kastet Bhadra (5 mnd.) fra hustak

Mange triste hundeskjebner har fått en lykkelig slutt etter at organisasjoner som Hope for Paws har reddet dem, men også privatpersoner står frem som store helter når firbeinte er i trøbbel:

Videoene folk snakker om