Her innser piloten at han ikke når rullebanen

Innflygningen på notorisk flyplass var sekunder unna katastrofe.

Princess Juliana-flyplassen på St. Maarten er notorisk kjent for sine lave innflyginger over Maho Beach like før rullebanen. Fly-entusiaster fra hele verden har valfartet til stranden for å få et dramatisk bilde av et fly like over stranden.

Verdens skumleste flyplasser:Her lander kun de modigste pilotene

Men det ble virkelig dramatisk da WestJets rute fra Toronto skulle lande 7. mars. Flere skuelystne observerte at flyet var dramatisk lavt på innflygningen, før pilotene ga gass og tok en «go around».

Piloter som har sett opptaket har omtalt at de anslår høyden til å være lavere enn 20 meter, da pilotene tok avgjørelsen om å avbryte landingen.

Til å sette hjertet i halsen av:Må gi opp landingsforsøket på fryktet flyplass

WestJet skal ha uttalt at flyet aldri var under 500 fot (150 meter), da landingen ble avbrutt uten dramatikk. Dette stiller de som observerte landingsforsøket seg svært tvilsomme til.

- Å være så lav og ikke være over rullebanen er rett og slett livsfarlig, sier en anonym 737-pilot til journalisten Christine Negroni.

Flyet sirklet over flyplassen i 45 minutter før Boeing 737-maskinen landet trygt. I den mellomtiden skal flyplassen ha vært stengt i 20 minutter på grunn av de vanskelige værforholdene.

Turisten i videoen under kom litt for nært spenningen, da han skulle ta bilder under en innflyvning:

Videoene folk snakker om