Kvinnelig syklist tar søt hevn på perverse typer

– Det der er akkurat hva dere fortjener, skum!

Den mye omdiskuterte videoen er ganske heftig: En kvinnelig syklist og en varebil med to menn i forsetet stopper samtidig på rødt lys i London, og stemningen blir raskt opphetet.

Det London-baserte videobyrået Jungle Creations publiserte videoen på sin Facebook-side på tirsdag. Ifølge BBC er det flere brukere av Redit og Facebook som reagerer på videoen, og mener de ser flere tegn på at den er falsk.

Se også denne:Falsk flykrasj lurte «alle»

Så skuespillere bli instruert

Øyenvitne Scott Dean har fortalt den britiske avisen The Sun at han så en mann gi instruksjoner til skuespillere og at de øvde på det tre ganger før videoen ble spilt inn.

Jungle Creations på sin side har gått fram og tilbake i saken. De sa først klart og tydelig at videoen ikke var falsk. Senere sa en av de to eierne, Jamie Bolding til Evening Standard: – Vi kan ikke verifisere autensiteten i videoen, men vi tror ikke den er falsk.

Se også denne:Ekte eller falsk? Får fisk til å hente leke som en hund

Fikk videoen tilsendt

Selskapet har ikke laget videoen selv, men har fått den tilsendt av en privatperson som de aldri har samarbeidet med før. Fredag trakk selskapet videoen fra alle sine sosiale medier-kanaler, ifølge The Sun.

I en uttalelse fra selskapet heter det: «Vi har blitt gjort oppmerksomme på at videoen kan være faktisk feil».

Se også denne:Mor lurte datteren med ekkel rampe­strek

Han ba fremmede kvinner om et kyss - beskyldes for seksuell trakassering:

Gikk gatelangs med skjult kamera i 10 timer - får ikke gå i fred:

Videoene folk snakker om