Naken syklist dukket opp midt i London

Hadde ikke tatt på seg sko en gang.

Syklisten tråkket avslappet og tilsynelatende fornøyd gjennom Clapham Junction midt i London, som om det var den mest naturlige ting i verden.

Se også denne:«Tatt» da hun hentet melk naken

Trafikkfarlig

Verken sko eller sykkelhansker hadde han på. En sykkellås rundt halsen var det eneste mannen prydet seg med.

Den nakne syklisten ble fanget på kamera av en forbipasserende bilist, som virkelig ikke klarte å holde latteren tilbake.

Bilisten kjørte selv samtidig som han filmet, og syklisten bidro dermed til å skape en noe trafikkfarlig situasjon ved å tiltrekke seg så mye oppmerksomhet at bilsjåførens fokus forsvant fra veien og over på ham.

Se også denne:Syklet nakne for å gjøre seg synlige for bilister

Hvorfor får vi kanskje aldri vite

I videoen hører vi han spørre: – Hvorfor sykler du rundt naken?

Det spørsmålet får vi imidlertid kanskje aldri svaret på. Bilisten sluttet nemlig å filme før den nakne syklisten svarer. Og han har ikke tenkt til å fortelle noen hva svaret til syklisten var heller. I et intervju med Vice sier bilisten, en personlig trener som går under pseudonymet "Mr Awesome":

– Jeg tror jeg skal holde det hemmelig Jeg skal holde det hemmelig til jeg tar mitt siste pust, for alle stiller meg det spørsmålet, så jeg skal ikke avsløre det. Ikke enda.

Se også denne:Blottet underlivet, men ingen så at hun var naken

Videoen er fra 2013, men har gått viralt igjen den siste uken.

Har du sett syklisten som åpenbarte seg i tangatruse på landeveien?

Nah. I think I'm gonna keep it a secret. I'm gonna keep that until my last breath, cos everyone asks me that question, so I'm not gonna reveal it. Not yet.

Videoene folk snakker om