Her blir familien gjenforent etter 35 år

Syriske flyktninger får et rørende gjensyn på flyplassen.

I desember 2016 ankom en syrisk familie Canada og fikk oppholdstillatelse, etter 18 måneder i en flyktningleir i Tyrkia.

Hvit moro:Herlig snøballkrig mellom politi og syriske barn

Da de ankom mottakssenteret i Quebec fortalte familien de frivillige som jobbet der at de allerede har familie i Canada, som flyttet dit for 35 år siden.

Endelig befant familiemedlemmer, som ikke har sett hverandre på flere tiår, seg i samme land. Det eneste problemet var at de likevel var 3500 kilometer unna hverandre.

Flyselskapet Air Canada bestemte seg for å sponse flybilletter for hele familien, slik at de kunne reise fra Quebec til Victoria, og gjenforenes med familien.

Kampanje for flyktninger:Norske kjendiser ofrer sine kjæreste eiendeler

Den gledelige hendelsen fant sted før jul, men Air Canada delte først videoen på sine sider i går. Timingen er utvilsomt god.

Tidligere denne uken gikk Canadas statsminister Justin Trudeau ut og sa at han var beredt til å ta imot alle flyktningene USA ikke vil ta imot, etter at USAs nye president Donald Trump innførte et innreiseforbud for syv, hovedsaklig muslimske, land i 90 dager, i tillegg til at syriske flyktninger er utestengt på ubestemt tid.

Se også denne:Hadde du hjulpet den kalde gutten?

Sjekk ut Røde Kors-kampanjen får flyktninger som får folk til å rase. Flyktningbarna leser hatefulle ytringer om seg selv:

Videoene folk snakker om