Hjerteskjærende: Utsultede bjørner trygler om mat

Dyrevernere raser: Bjørnene er bare skinn og bein.

Ideelle organisasjoner mener bjørnene i Bandung Zoo i Indonesia ikke får nok mat, og jobber for å bedre kårene for dyrene.

Videoen fra 8. januar i år viser innhegningen til bjørnene i dyrehagen, hvor sultne bjørner blir matet av besøkende.

Se også denne:Her blir hunden reddet fra havet

Den ideelle organiasjonen Scorpion Wildlife Trade Monitoring Group jobber for å bedre kårene for dyr i indonesiske dyrehager. Det var en representant fra organisasjonen som filmet bjørnene i dyrehagen.

Organiasjonen har overvåket bjørnene jevnlig i nesten et år.

Få med deg:Sur gorilla tok hevn på turistene

De var også på plass i dyrehagen i mai og juni i fjor og filmet tilsvarende videoer. Da så bjørnene enda mer pjuskete ut, og observatøren skal ha sett en av bjørnene spise sin egen avføring.

I den forbindelse kontaktet de dyrehagen med sine bekymringer, og fikk beskjed om at bjørnene fikk medisinsk behandling.

Sjekk ut:Skjønte noe var galt da krokodillen begynte å hoste

Men organisasjonen synes ikke de har sett noen stor bedring i kårene til bjørnene siden mai, og har startet en underskriftskampanje for å hjelpe.

Tidligere har en amerikaner startet en lignende underskriftkampanje for å få stengt Bandung Zoo, som har fått over 200.000 underskriftet, og blitt støttet av en rekke dyrevernorganisasjoner, som People for the Ethical Treatment of Animals, World Association of Zoos and Aquariums, Animals for Asia, World Animal Protection og In Defence for Animals.

Bjørnen Tuffy ble torturert i årevis. Her får han endelig kjenne på friheten:

Annemarie reddet etter syv år i fangenskap:

Videoene folk snakker om