Dødsdømt løveunge fikk en ny sjanse

Løveungen Magnus skulle egentlig avlives etter å ha blitt mishandlet av sirkus.

Den fire måneder gamle løveungen Magnus ble født til et liv i fangenskap og ble separert fra moren kun dager etter han ble født. Han ble ifølge den veldedige organisasjonen Let’s Adopt! Global brukt som en attraksjon ved et sirkus i Spania, der besøkende kunne betale 40 euro for å ta bilder med ham.

Fantastisk!Jonathan er løvas beste venn
Ifølge den veldedige organisasjonen ble Magnus kun gitt yoghurt og brød for å bevisst hemme veksten hans. Da løven raskt ble for syk av feilernæringen, ble han tatt til en veterinær for å bli avlivet. Det var da spanske myndigheter tok affære og overtok løven.
De fant raskt ut at Magnus slet med dårlig ben- og muskelutvikling og hadde fått et så forminsket pusterør, at han ikke lengre kunne innta fast føde. Alt dette som følge av feilernæringen.

Utrolige bilder:Ropte på flokken i tre dager: Her kommer de løpende

Veterinærene kontaktet Let’s Adopt! Global for å få midler til å redde løven. Etter en rask innsamlingskampanje i USA hadde man nok penger til å gjennomføre de livreddende operasjonene.
Siden operasjonen har løven ifølge ABC News doblet vekten sin og vil nå gjennomgå behandling for å én dag kunne bli sendt til et løvereservat i Afrika. Til tross for rask redning, vil han trolig aldri kunne spise like store kjøttbiter, som en vanlig løve.

Fortapt løve la på svøm - ble reddet av lokale

X

Videoene folk snakker om