Fant kobra i doskålen: - Han er et monster!

Selv slangefangeren måtte gi tapt mot denne livsfarlige sinte inntrengeren.

De kikker nok minst to ganger før de setter seg på toalettet framover, beboerne i dette leilighetskomplekset i Pretoria i Sør-Afrika.

For det er ikke bare synet av denne over to meter lange kobraslangen, som kan ta knekken på deg. Den er som kobralanger flest, potensielt dødelig med sin svært effektive gift.

Sjekk også:Trodde det spøkte i huset- fant pytonslange

Den erfarne slangefangeren Barry Greenshields måtte virkelig kjempe for å få kontroll på den sinte slangen, som hadde ingen planer om å forlate doskåla forrige torsdag.

- Den er et monster! skrek sjokkerte naboer, mens Greenshields forsøkte å få kontroll på den sinte slangen.

Neppe en god idé:Poserer med slangen - så får den nok

Ifølge lokale medier måtte han til slutt gi opp drakampen mot slangen, og den forsvant tilbake i rørsystemet. Nå advares beboerne mot å bruke toalettene.

«Jeg ber folk holde toalettlokket lukket. Hvis lokket er nede, vil den fungere som en barriere, men om lokket er åpent kan den komme ut og fortsette sin ferd i hjemmet deres», sa dyrefangeren til lokale medier.

Kaninmor med heltemodig innsats:Slangen angrer nok på at han gikk løs på kaninungene

Han saumfarte samtlige toaletter i leiligheten og holdt døgnvakt gjennom helga, men fortsatt er ikke slangen observert andre steder.

Han sier slangen er den største og sterkeste han har vært borti. Ett bitt fra en slik «snouted cobra» gir hevelser, pustevansker og vil være dødelig om det ikke behandles.

Skremmende:Mennene gjorde forbløffende funn i slangens mage

Sanger i do er ikke helt uvanlig i slangerike strøk. I USA fikk Stephanie sjokk da hun sjekket jobb-toalettet:

X

Videoene folk snakker om