Liang klatrer tre etasjer for å redde den vettskremte gutten

Helt uten hjelpemidler bestemte kinesiske Liang Lei seg for å klatre opp da han så en forskremt gutt henge fast utenfor et vindu i tredje etasje.

Kinesiske Liang Lei var på vei hjem fra jobb i byen Liaocheng da han hørte rop etter hjelp. Det viste seg at de kom fra nabobygget, hvor en to år gammel gutt hadde klart å sette seg fast i et sikkerhetsgitter i tredje etasje.

I stedet for å ringe etter hjelp, bestemte Liang seg for å ta saken i egne hender. Uten verken hjelpemidler eller sikring gyver han løs på redningsaksjonen. Han når snart fram til gutten, og får lirket ham fri fra gitteret. Nede venter bekymrede tilskuere med et varmt pledd.

Se også denne: Fallskjermhoppere i dramatisk redningsaksjon

Gutten hadde falt ut av vinduet mens foreldrene var borte. Hodet hadde satt seg fast i sikkerhetsgitteret til vinduet, mens kroppen til toåringen hang i løse luften fram til Liang hentet ham ned. Vel nede på bakken hjalp en låsesmed ham med å komme inn i leiligheten igjen.

Selv var helten ydmyk da han møtte pressen.

– Han så ut til å være i fare, så jeg bestemte meg for å klatre opp, sa Liang.

Deretter forsvant han fra stedet. Guttens foreldre reiste senere hjem til Liang, som bor i nabobygget, for å takke ham personlig.

Sjekk også hvordan disse brannmennene blir gjort til latter når de prøver å redde en katt:

Mens disse «kattenes» redningsaksjon vil smelte hjertet ditt:

Videoene folk snakker om