Kvinnen så søppelsekken bevege på seg – gjorde svimlende funn

På innsiden kjempet en valp for å overleve.

En morgen Malissa Sergent Lewis var på vei til jobb i Kentucky i USA oppdaget hun en svart søppelsekk i motsatt kjørefelt. At folk kaster søppel langs veiene er ikke svært uvanlig – men denne søppelsekken beveget på seg.

Lewis ble nysgjerrig og stanset bilen for å se nærmere på sekken. Til sin store forskrekkelse oppdaget hun en liten hundevalp da hun knøt opp sekken. Den lille stakkaren begynte å logre med en gang den så kvinnen.

– Den skjønte at den var reddet, sier hun til The Dodo.

Se også denne:Hørte lyder fra vannet – gjorde utrolig funn

Hun nølte ikke et sekund og tok hunden med hjem. Nå har hun delt videoene av søppelsekken og av den lille valpen, som nå har fått navnet Hefty oppkalt etter et amerikansk søppelsekk-merke, på Facebook og responsen har vært enorm.

– Hvis dette er din valp må du si ifra med en gang. Hvis du er skurken som puttet den i en søppelsekk og kastet den fra deg i veikanten... da er du et sykt menneske, skrev Lewis i Facebook-posten som i skrivende stund har blitt delt over 20.000 ganger.

Utrolig, men sant:For­bløf­fet trekker skotten et lam opp av bakken

Etter at lille Hefty ble funnet 25. august har Malissa og familien tatt den til seg. De tok Hefty med til sjekk hos veterinæren og venter nå på politiets etterforskning av eieren. Hvis de ikke finner en god familie til hunden, vil familien Sergent Lewis selv adoptere valpen.

Damene tok grep da de hørte skrape­ly­der i veggen:

Videoene folk snakker om