Norske Helena og Frimann tar nettet med storm

Ponniens reaksjon sett av flere millioner.

Shetlandsponnien Frimann fra Konglunden rideklubb i Asker, har blitt Facebook-kjendis. Ponnien ble ridd av åtte år gamle Helena Krogh Solheim, da hun mistet balansen etter et hinder.

Helena stupte over hodet på Frimann og ble hengende med føttene fortsatt i stigbøylene. Frimann ga henne så et mykt dytt så hun kom seg fri fra stigbøylene.

Sjekk også:Denne hesten elsker yoga

- Jeg har aldri sett noen falle av på den måten før. Jeg tror selv jeg har sett videoen 100 ganger, og ler hver gang, sier Cristina Dorati Bjerkåsholmen til Budstikka. De var først til å omtale den populære snutten, som i skrivende stund har over syv millioner visninger på Konglunden rideklubbs facebookside.

Er det mulig?Hest i knipe satt fast i badekar

Til Dagbladet sier Bjerkåsmoen at det er mer vanlig at hesten får panikk dersom rytteren faller av, ikke at den hjelper.

Videoen har i alle fall truffet en nerve blant folk med over 150.000 delinger og over 17.000 kommentarer fra hele verden.

Månelyst hesteløp:Stumpen i været over målstreken

Kanskje er det ponniene som EGENTLIG er menneskets beste venn? Denne familien fra Belgia vil nok hevde det. Det var nemlig ponniene som ble redningen da dette villsvinet gikk til angrep:

Videoene folk snakker om