Monsteredderkopp skremte kundene på ICA

I fruktdisken på ICA i Sverige lå en kjempestor edderkopp. Selv reptileksperten har aldri sett lignende.

Den som ville handle epler på ICA i Jönköping i Sverige mandag, ble møtt av et hårete, lite «monster». For trygt og godt i fruktdisken satt en stor edderkopp og lurte.

– Da jeg kom gående mot fruktdisken så jeg at det stod masse mennesker samlet, og da jeg gikk bort så jeg at det lå en kjempestor edderkopp blant eplene, forteller Martina Trofast, som var blant ICA-kundene, til TV2.

Se også denne:– Får du ikke mareritt av dette, får du det aldri!

Trofast filmet edderkoppen som hun mener er på størrelse med en voksen manns hånd. Det måtte to håver til for at de ansatte skulle klare å fange edderkoppen i en plastkasse.

Svenske Aftonbladet skriver at reptilekspert Jonas Wahlström ved Skansen-Akvarie i Stockholm mente det var høyst usannsynlig at edderkoppen hadde kommet med frukten, men ikke engang han hadde hørt om lignende hendelser tidligere.

Se også denne:Skulle drepe edderkopp – satte fyr på ben­sin­sta­sjon

Men da kvelden kom og edderkoppen hadde fått et nytt hjem i Kolmården dyrepark i Norrköping, skrev ICA Maxi Jönköping på sine Facebook-sider:

«Til deg som forlot denne edderkoppen på haugen av epler vil vi bare fortelle at ditt husdyr nå har fått et nytt hjem på Kolmården. Med ønske om en solfylt sommer og oppfordring til å ta hånd om alle husdyr, både store og små.»

Edderkopp-skrekk?Da bør du ikke se denne

Dermed viste det seg at edderkoppen rett og slett var plantet i fruktdisken av egen eier.

Fytti grisen! Han moser edder­kop­pen, så tyter svermen ut:

Videoene folk snakker om