Hva i all verden har låst seg inne i bilen?

Politiet i Colorado har aldri opplevd en utrykning som denne før.

«Her i JeffCo (Jefferson County i Colorado) er vi vant til å få vår andel telefoner om dyreproblemer av alle slag. Slanger, jordrotter, hjort, elg, gaupe, bjørn. Alt mulig...».

Slik innleder sheriffens kontor i Jefferson County beskrivelsen til en absurd video postet på deres Facebook-side tirsdag kveld. Ganske rett frem så langt, men det blir snart klart at det ikke dreier seg om noen rutinemessig utrykning i dette tilfellet.

Se også denne:Reven stormer ut av hiet og angriper

«Vi fatter ikke HVORDAN et dyr er i stand til å gjøre det det gjorde da betjentene Tillman og McLaughlin fikk en telefon om en bjørn som på ett eller annet vis hade klart å komme seg inn i en bil, for deretter å låse seg inne i kjøretøyet».

Jepp, du hørte riktig. Bamsen hadde på en eller annen måte klart å åpne bildøren og deretter låst seg inne. Ingen vinduer var knust og dørhåndtakene var heller ikke av typen man løfter opp. Rett og slett et mysterium.

Bjørnen var desperat etter å komme seg ut, noe som ga politibetjentene problemer med å hjelpe dyret. Den hadde nemlig herjet så vilt inne i bilen at dørene ikke vil la seg åpne.

Til slutt får en av betjentene åpnet bagasjeuka. Den andre står klar med hagla i tilfelle bjørnen skulle gå til angrep.

Heldigvis er den kun interessert i å komme seg langt vekk og forsvinner tvert inn i skogen. Så får vi håpe at bjørnen holder seg unna biler i framtiden.

Men her hos SeDenne er ikke dette første gangen vi har sett en bjørn åpne en bildør:

 Sjekk også denne jegeren – som er nær å bli den jagede:

 

Videoene folk snakker om