Pilot nødlandet etter feilmelding – minutter senere sto motoren i flammer

Passasjerene på Singapore Airlines-flyet beskriver hendelsen som skremmende.

Like etter at et passasjerfly lettet fra flyplassen i Singapore på vei til Milano i Italia, begynte varsellampene å blinke i cockpit. Kapteinen snudde tvert og nødlandet på samme flyplass 20 minutter senere.

Bare minutter etter at flyet landet trygt sto flammene ut av motoren.

Se også denne:Plutselig begynte fly­mo­to­ren å falle fra hverandre

Alle de 222 passasjerene og 19 crew-medlemmene ombord kom fra hendelsen uten skader, men flere har beskrevet situasjonen som skremmende.

En av passasjerene, Lee Bee Yee (43), skrev i en Facebook-post etter hendelsen «Jeg unnslapp nettopp døden!», før hun forklarte videre at alle ble bedt om å holde seg i ro i flyet i fem dramatiske minutter mens brannmannskaper forsøkte å slukke brannen.

– De spylte flammene med skum og vann, og til slutt klarte å de å slukke dem! Vi var så nære døden. Jeg takker Gud for at jeg er i live! Nå skal jeg hjem og gi barna mine en klem, skriver Yee på Facebook, ifølge The Independent.

Se også denne:Her krasjer fuglen i fly­vin­duet

Talsmenn for flyplassen bekrefter til The Independent at brannen ble slukket etter få minutter. Singapore Airlines etterforsker brannen som ble forårsaket av feil med motoroljen.

Ikke se denne hvis du har flyskrekk:

Videoene folk snakker om