Motell med megatabbe: Ga alle gjestene hovednøkkel

Gjester avslørste motellets hemmelighet.

På vei fra Texas til California stoppet disse to kompisene innom et motell i Gallup i New Mexico for en natts søvn. Mens de ligger i hver sin seng kommer det plutselig andre gjester inn på rommet – med sitt eget nøkkelkort!

Kompisene spurte resepsjonisten hvordan dette i det hele tatt var mulig og fikk til svar at de andre gjestene uheldigvis hadde fått hovednøkkelen.

Se også denne:Skrekk­funn på hotell: Slange gjemte seg under pissoaret

Da spurte de to mennene seg «hva om alle nøkkelkortene er hovednøkler?». En kjapp test med nabodørene avslørte raskt og jo, også deres nøkkel åpnet andre dører.

Choice Hotels, som eier det aktuelle motellet, skriver i en kommentar under videoen på Youtube at en teknisk feil resulterte i at alle nøkkelkortene kunne åpne alle dørene. Kjeden kontaktet motellet og sørget for at problemet ble fikset så fort som overhode mulig.

Se også denne:– Dette toalettet er bare helt latterlig

Det kan kanskje være lurt å ta denne testen neste gang du bor på et hotell, for bare tanken på at fremmede kan komme og gå på ditt rom med sitt eget nøkkelkort er veldig skremmende.

Men husk for all del din egen nøkkel når du forlater rommet, så slipper du å gå gjennom samme ydmykelse som denne mannen:

Videoene folk snakker om