Verdens kuleste rockemamma

Mor og sønn Springsteen romperistet for fullsatt konsertstadion i New York.

29. juni er det duket for Bruce Springsteen-konsert på Ullevaal Stadion i Oslo, og det er nok ikke så rent få ihuga blodfans blant det kvinnelige publikum som håper å bli invitert opp på scenen og danse med rockekongen under «Dancing in the Dark».

Da Springsteen og hans E Street Band nylig holdt konsert i millionbyen New York, tok han seg imidlertid en dans med sin største fan mens han fremførte «Ramrod» - sin 90 år gamle mor.

Les også:  Duket for gigakonsert med Stones på Cuba

Kvalitetstid

Adele viste nok en gang for hele stadion hvor sønnen har arvet rockegenene fra, det er nemlig ikke første gang hun har børstet støvet av rockefoten.

Med gitaren i hånda og publikum i sin hule hånd, forlot Springsteen scenen og fant veien opp på stadion for å tilbringe litt kvalitetstid med opphavet.

Les også:  ABBA-Bjørn vil ha mer overvåking

Solid romperisting

Og det skulle ikke stå på jubelen fra et fullsatt Madison Square Garden mens mor og sønn danset under sangens gitarsolo, før de avsluttet det hele med litt solid romperisting.

Hver gang Bruce besøker en konsertarena i eller omkring hans hjemstat New Jersey, er moren Adele å finne blant publikum. Ofte har den spreke 90-åringen danset med sønnen til tonene av «Dancing in the Dark», og i 2013 inntok hun også konsertscenen i London.

Les også:  Høy musikk på fly førte til full slåsskamp

Videoene folk snakker om