Syklist i tangatruse åpenbarte seg på landeveien

Nudisten vil egentlig blotte alt, men myndighetene nekter ham.

På vei hjem fra et utearrangement lørdag formiddag kom en familie over en syklist som kun var iført en liten tangatruse og sykkelhjelm.

Familien brøt ut i latterkrampe og far Christopher Lane forteller til Viralhog at de var nødt til å snu og kjøre tilbake for å se en gang til – det var nesten for godt til å være sant.

Se også denne:«Tatt» da hun hentet melk naken

«Mystisk tangatruse-syklist»

For på landeveien på New Zealand syklet det som skulle vise seg å være nudist Nick Lowe. Etter at Lane postet videoen på Facebook har Lowe blitt kalt den «mystiske tangatruse-syklisten». Nå har han snakket ut til nettavisen Stuff.

Med en bitteliten tangatruse med leopardmønster, sykkelhjelm og sko, mosjonerte nudisten langs veien denne lørdagen. Til Stuff forteller han at kona, som også er nudist, har spesiallaget den lille tangatrusa etter at Lowe tidligere har blitt tatt for blotting.

– Det var veldig stressende, sier nudisten til avisen og forteller om dommen han fikk for å ha syklet naken tilbake i 2009.

Han anket dommen og vant i Høyesterett, men sykler med tangatruse den dag i dag for å unngå flere nakne møter med myndighetene. Helst vil han blotte alt på sykkelsetet fordi «nudisme handler om å nyte livet uten å la seg hefte av klær».

Se også denne:Kafégjestene fikk nakensjokk

Nesten helt naken – uansett hvor

Lowe har latt klærne ligge siden han var 12 år og kler ikke på seg mer enn en tangatruse uansett hvor han skal. Etter at videosnutten av ham på sykkelen har gått viralt har han valgt å rose bilene som passerte ham.

– Jeg må ta av meg hatten for bilistene, de holdt så god avstand til meg og lot meg sykle i fred.

Se også denne:Blir låst ute av av hotell­rom­met - naken

Der Lowe hadde valgt å mosjonere naken helt frivillig, så finnes det andre som har blottet stumpen ved et uhell:

Videoene folk snakker om