Pytonslangen var temmet... trodde han!

Den profesjonelle slangefangeren Ross McGibbon tråler østkysten av Australia, nærmere bestemt i delstaten Queensland, på jakt etter ubudne slanger.

Da han tok turen til en eiendom i Currimundi oppdaget han at slangen, av typen teppepyton, var mer redd og på vakt enn han hadde trodd.

– Dette kan bli interessat, sier McGibbon i videoen og forklarer hvordan pytonslangen har krøllet seg sammen og hvisler med tunga for å advare ham.

Se også denne:Trodde det spøkte i huset - fant pyton­slange

Akkurat i det McGibbon tror han har temmet slanget, biter hun til i nakken hans. På ett punkt i videoen kan man faktisk se blod renne ned fra nakken på slangefangeren.

– Alt går ikke alltid etter planen... Jeg trodde virkelig hun hadde roet seg ned, men hun var i en kamp for livet og voktet maten hun hadde samlet, forteller han videre.

Se også denne:Her setter slangen tenna i naiv turist

Han gjør også oppmerksom på at han kunne reagert med å ta tak i slangens hode, men at han valgte å la henne få seieren denne runden for å slippe å havne i en kamp.

Tidligere denne uka fant Ross McGibbon en slange under pissoaret på et hotell. Mannlige hotellgjester kunne fort fått et uhyggelig møte mens de slo lens:

Videoene folk snakker om