Skrekkfunn på hotell: Slange gjemte seg under pissoaret

En ferietur til Australia kan by på mang en slange.

Se for deg at du en varm feriedag i Australia står ved pissoaret og slår lens. Og plutselig setter en slange tenna i familiejuvelene dine! Det er ikke rart om du kjenner nakkehårene reise seg når du leser dette.

På Waterfront Hotel i delstaten Queensland i Australia, bare en drøy time nord for Brisbane, kunne dette blitt en reell situasjon om en hotellgjest hadde irritert på seg slangen som lå og kjølte seg ned på rørene under pissoaret.

Se også denne:«Fido» reddet eieren da gift­slan­gen kom snikende

Heldigvis var denne slangen av den harmløse typen Dendrelaphis punctulata (Common tree snake), men i disse traktene kunne det likeså godt vært en livsfarlig østlig brunsnok som lå der og hvilte.

– Kjølige flislagte bad er det perfekte stedet for varme slanger, så det er en god idé å holde dørene lukket, skriver Ross McGibbon, én av slangefangerne som ble tilkalt da den ubudne gjesten dukket opp på herretoalettet, under videoen på Facebook.

Se også denne:Her får de en giftig slange i frontruta

En australsk kvinne måtte også tilkalle hjelp da hun fant en ubuden gjest, denne av den veldig giftige typen, bak kjøleskapet:

Videoene folk snakker om