Christian overlevde snøskred – blir anmeldt

Ble tatt av skred, men overlevde. Nå varsler alpinsenteret politianmeldelse.

Snowboarderen Christian Michael Mares og vennene hans trodde de hadde funnet den perfekte pudderfylte fjellsiden å kjøre ned fra ved Donner Summit i California, men det skulle vise seg å være en heller dårlig idé.

For da Christian satte utfor utløste han et ras, som han ble dratt ned med. Han klarte til alt hell å holde seg over skredet som stoppet noen titalls meter lengre nede.

Sjekk også denne:Pass dere da! Her kommer snøskredet

– Jeg prøvde å komme meg bort til treet så jeg kunne klamre meg fast til det, men jeg bommet. Jeg ble begravet til brystet og begynte å svømme i snøen og klarte å få meg selv til overflaten igjen, forklarer han til ViralHog.

Han kunne prise seg lykkelig over å ha sluppet så lett fra raset, men etter at videoen ble sluppet på nett, har lykken snudd.

Skremmende:Hus unnslipper digert snøskred med et nødskrik

Nå melder Sugar Bowl, alpinsenteret ved fjellsiden raset skjedde, at snowboarderne var på en lukket del av fjellet. Stengt nettopp på grunn av skredfaren.

I en pressemelding forteller de at de nå har politianmeldt guttene for å ha tatt seg inn i et stengt område og satt senterets ansatte og besøkende i fare.

«Vi har sikkerheten til våre ansatte og besøkende som høyeste prioritet. Den uansvarlige og hensynsløse avgjørelsen å kjøre på snowboard eller ski ned en stengt fjellside setter andre skigåere og skipatruljen i fare», skriver de i pressemeldingen.

Her oppdager denne rumenske snowboarderen at han har valgt feil bakke:

Videoene folk snakker om