Slem bisk! «Pizzatyv» holdt på å brenne huset ned

Sulten labrador nær ved å lage katastrofe.

En sulten labrador klarte ikke å holde «potene fra pizzafatet» og forsøkte å knabbe et fristende pizzastykke fra esken, som eierne hadde latt stå oppå komfyren ubeskyttet.

Dagens store helt:Katten reddet ham fra flammene

Den to år gamle labradoren Brookfield tok en råsjanse og hoppet med framlabbene opp på komfyren i håp om å få sneket til seg et stykke. Samtidig som han hadde hodet godt plantet inn i pizzaesken klarte han å skru på en av stekeplatene. Sekunder senere står pizzaesken i full fyr.

Heldigvis var ikke de tobeinte langt unna og fikk slukket brannen før «pizzanaskingen» førte til at huset brant ned.

Se også denne:Mystisk red­nings­mann hylles etter heltedåd

Eierne, Gary og Katie LeClerc fra Connecticut, publiserte den avslørende overvåkningsvideoen på Facebook og sier til amerikanske medier at de ønsker å bruke videoen som folkeopplysning, siden den er både morsom og en vekker.

– Jeg visste at en av hundene sto bak. det var ganske opplagt siden det var pizza på ovnen. De andre to vet bedre, men jeg burde visst at den valpen var den skyldige, forteller Katie til WTNH.

– Denne videoen viser at man må tenke brannforhindrende tiltak hver dag, for det viser hvor fort ting kan skje, sier brannsjef Jim Frageau til samme kanal etter å ha sett overvåkningsvideoen.

Nei, nei, nei!Skulle drepe edderkopp – satte fyr på ben­sin­sta­sjon

Denne japanske mannen er kroneksemplet på hva man ikke skal gjøre under en brann. Bare se hvordan direktesendingen går fra gnist til katastrofe på minutter:

Videoene folk snakker om