Hvem hjelper den fulle jenta?

Hun later som hun er full i Madrid – mennenes reaksjoner er skremmende.

Hva skjer om en full kvinne etterlates forvirret, beruset og alene  i en storby?

Nettopp det har en spansk klinikk mot alkoholmisbruk forsøkt å finne ut av. 

Sjekk også:Derfor skal du droppe å kjøre i fylla

Som et sosialt eksperiment spiller en kvinne full og forvirret i Spanias hovedstad, midt på lyse dagen. Hun står i en kort kjole, i en travel gate og drikker fra en stor flaske med øl fra en plastikkpose, skriverDaily Mail Online

Sett av mange på You Tube

Eksperimentet, som er filmet og lastet opp på You Tube av klinikken Neurosalus, er arrangert for å se hvordan menn vil reagere. 

Funnene var sjokkerende.

Eksperimentet som gikk verden rundt:Hun får ikke gå i fred på gata

Få av mennene som stopper opp prøver å hjelpe den «fulle» kvinnen, til tross for at hun sier at hun er forvirret og usikker på hvor hun er. Fremfor alt forsøker mennene å utnytte henne.

Antaster kvinnen 

Den iscenesatte skuespilleren blir i videoen umiddelbart snakket til av en gruppe på fire menn. Når hun forteller at hun er full og tom for strøm på mobilen, oppfordrer de henne til å drikke mer og foreslår at hun blir med dem til en bar, skriver denbritiske avisen

Andre menn som stopper opp oppfordrer henne til å bli med dem til et hotell for å lade telefonen og drikke mer, selv om kvinnen poengterer at hun har drukket nok. 

Flere menn klemmer og antaster henne, mens én mann som tilsynelatende er på jobb ved en restaurant drar henne til siden og forsøker åkysse henne. Idet en mann fra film-crewet forsøker å avverge situasjonen, sier mannen at han kjenner kvinnen. 

Regissøren av filmen er bekymret over utfallet og sier spørrende til seeren hva som ville skjedd med kvinnen dersom hun hadde vært full og alene i Madrids gater en fredag- eller lørdag kveld.

Skremmende eksperiment:Så lett er det å få dop i drinken

Sjekk også hva som skjedde da en mannsjåvinist oppdaget hvem han trakasserte:

Videoene folk snakker om