Nei, nei, nei! Setter fyr på huset – på direkten

Fra en gnist til en katastrofe på minutter.

Denne japanske mannen er kroneksemplet på hva man ikke skal gjøre under en brann.

Snutten går som ild i tørt gress på nettet – nesten bokstavelig talt. Det er mye ved denne videoen som fortsatt ikke er bekreftet, så vi må ta den med en passende klype salt.

Sjekk også:Mystisk redningsmann hylles etter heltedåd

En japansk mann skal tilsynelatende demonstrere en ny lighter foran nettkameraet sitt med flere seere som følger med – så går alt galt.

Hele videoen, som er på over elleve minutter, viser at mannen først forsøker å fylle på lightervæske på en fyrstikk, men han sliter med å få en gnist. Da han endelig får en gnist – får han MYE mer enn han ba om.En gnist blir til en flamme, som så vokser i møte med papirkurven til mannen. Plutselig har han en alvorlig brann å hanskes med – og han gjør alt feil.

Han flytter den brennende posen bort til noen pappesker og forsøker å slukke den med dem. De fleste vet at pappesker IKKE er den ultimate brannslukkeren – heller tvert imot.

Flere tabber:Gulvet tok fyr under mislykket kjemishow

Hele dramaet blir sett av et ukjent antall personer på nettet, som ikke kan gjøre annet enn å se at mannen får større og større problemer med flammene.

Han forsøker å hente vann, men han får ikke med seg nok til å gi flammene nevneverdig kamp. Han forsøker også å slokke dem med noen puter, men også dette går galt. Til slutt er rommet så røykfullt at mannen bare må evakuere – like etter slutter signalet.

Hvor dum går det an å bli?Nei, dette er IKKE en god idé!

På Reddit, LiveLeak og YouTube går diskusjonene høyt om hva som skjer i videoen. Enkelte har identifisert mannen som «Ushiro» og at hendelsen skal ha skjedd i byen Shikoku i Japan. Hendelsen skal ha skjedd 4. oktober. Flere utenlandske medier har omtalt videoen, med sprikende hendelsesforløp.

Enkelte har også knyttet videoen til nyhetsmeldinger om en storbrann i Tokyo der en kvinne døde, men det skal ikke være sammenheng mellom disse to brannene.

Har du sett denne dramatiske videoen fra Texas? Bygningsarbeider sto fanget i flammene - han visste heldigvis hva han skulle gjøre:

X

Videoene folk snakker om