Norsk 18-årings talent får oss til å måpe

– Jeg er bedre enn de fleste.

For bare et par dager siden la juniorgolfer Petter Songe-Møller (18) ut en video på Instagram. Hans 15 sekunder med golf-triksing tar nå av på nett etter at det populære nettstedet The Sport Bible la ut videoen på sine Facebook-sider.

– Det var en venn av meg som tipset dem om videoen. Jeg hadde aldri trodd de kom til å legge den ut, sier Petter til SeDenne, før han legger til:

– Det er utrolig kult!

Du gikk vel ikke glipp av denne?Norsk andevideo «øde­leg­ger inter­nett»

Kun en hobby

18-åringen satser på golf, men triksingen blir bare pausemateriale når han kjeder seg. Allikevel ser det ut til at tusenvis imponeres stort av videoen.

– Jeg er over gjennomsnittet god til å trikse, innrømmer golferen, og legger til at han tror de fleste blir fascinert av videoen fordi så få har gjort det før ham.

– Jeg har i hvert fall ikke sett noen gjøre akkurat de triksene jeg gjør.

Se også denne:Harry nordmann sett av millioner verden over

Videoen, som hittil har over 1,1 millioner visninger bare på The Sport Bibles Facebook-post, har fått mange delinger, kommentarer og likerklikk, og de fleste bøyer seg i støvet for 18-åringens talent.

Lover oppfølger

Petter må nå finne frem et par nye triks, for han har lovet fansen nye videoer. Så hvis den vanlige golfingen ikke går veien, har han alltids triksingen å falle tilbake på.

– Men jeg tror ikke jeg kan leve av det akkurat, avslutter han.

Om du vil se mer av Petter Songe-Møllers triksetalent må du følge med på hans Instragram-konto «pettermoeller» her.

Sjekk også:Hele verden ler av lettlurte nordmenn

Videoene folk snakker om