Hørte lyder fra treet – gjorde utrolig funn

Oppmerksom syklist ble dagens helt.

Vanligvis er det brannvesenets oppgave å hente ned kattunger fra trær, men en mann tok saken i egne hender da han hørte mjauelyder fra et tre i den rumenske byen Blaj.

Opptakene, som ble tatt med et hjelmkamera, viser øyeblikket når han klatrer opp i treet og bruker et tau for å få dyrene trygt ned på bakken.

– Jeg skulle hjem etter å ha vært på en sykkeltur da jeg hørte to små kattunger mjaue. Det eneste problemet var at de oppholdt seg i et tre ti meter over bakken og ikke klarte å komme seg ned. Så jeg løp hjem for å finne et tau og tok meg så opp i treet for å redde dem ned, skriver redningsmannen på nettet ifølge Newsflare.

Selv om hendelsen fant sted 28. september i 2014, går videoen først nå verden rundt.

Se også:I skogkanten lusker et livsfarlig dyr

Katten skriker i protest mot familiens nye hund:

Er dette tidenes ondeste katt?:

 

Vanligvis er det brannvesenets oppgave å hente ned kattunger fra trær, men en rumensk mann tok saken i egne hender da han hørte mjauelyder fra et tre i den rumenske byen Blaj.


Opptakene, som ble tatt med et hjelmkamera, viser øyeblikket når han klatrer opp i treet og bruker et tau for å få dyrene trygt ned på bakken.


– Jeg skulle hjem etter å ha vært på en sykkeltur da jeg hørte to små kattunger mjaue. Det eneste problemet var at de oppholdt seg i et tre ti meter over bakken og ikke klarte å komme seg ned. Så jeg løp hjem for å finne et tau og tok meg så opp i treet for å redde dem ned, skriver redningsmannen på nettet ifølge Newslare.

Videoene folk snakker om