Her tar han tyven på fersken – men hun benekter alt

Amerikaneren står og ser på kvinnen mens hun plukker ting ut av bilen hans.

Hendelsen som fant sted på et hittil ukjent sted i USA, har fått mye oppmerksomhet i utenlandske medier.

Britiske Mirror skriver at bileieren oppdaget en kvinne som rotet rundt i forsetet da han kom tilbake til parkeringsplassen hvor den sto. Den mannlige bileieren filmer kvinnen i over 40 sekunder før hun oppdager at hun er tatt på fersken.

– Sett de tingene tilbake i bilen min, beordrer bileieren mens han fortsetter å filme.

Se også denne: Ingen så den utspe­ku­lerte tyven

Kvinnen prøver å ro seg unna det hele og forklarer at hun kun snakker spansk. En annen forbipasserende kvinne stopper opp etter å ha observert hendelsen fra sidelinjen. Den spansktalende tyven prøver å forklare seg til den andre kvinnen på spansk med hjelp av et par engelske ord.

En historie om hvordan sønnen hennes har knust et vindu på en bygning er hva kvinnen prøver å fortelle, men bileieren og den forbipasserende kvinnen avbryter henne raskt og forklarer at historien ikke har noe med hvorfor hun brøt seg inn i amerikanerens bil.

Fikk du med deg denne?Dette hadde nok tyven aldri forventet

Videoen, som ender brått, forklarer aldri hva som skjer, men mest sannsynlig ringer bileieren til politiet da han truer med dette gang på gang.

Hittil har ingen uttalt seg om videoen, hverken bileieren, politiet eller andre, så derfor kan ingen bekrefte at tyveriet faktisk fant sted og at videoen er ekte. Men med det sagt, så er jo video ett av de beste bevis man kan ha.

Så du «offeret» som slo tilbake?Prøvde å stjele fra kvinnen - angret fort

En noe mindre dramatisk video viser en munk som ble tatt på fersken, men heldigvis ikke for tyveri:

Videoene folk snakker om