Er dette verdens kuleste værmelder?

Værmelderen Liam Dutto herjet på direkten da han meldte om 21 grader i landsbyen «Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch» i Wales.

Du tror kanskje teknikeren har sovnet på tastaturet før denne værmeldingen? Å nei du, dette er en virkelig landsby i Anglesey, Wales.

Navnet skal ifølge Wikipedia bety «St. Marias kirke i senkingen ved den hvite hasselen nær en sterk virvelstrøm og St. Tysilios kirke nær den røde hulen». Så da kan du velge, er det enklest å si betydningen eller uttale det virkelige navnet «Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch»?

Se også denne:Værmann med dress-flause på direkten

Det er tydelig at værmelder Liam Dutto på Channel 4 News har uttalt dette navnet noen ganger, men det er ikke slik at den lille landsbyen er å se på værmeldingen hver dag. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch var nemlig én av de varmeste stedene i Storbritannia tirsdag, og det måtte selvfølgelig med i værmeldingen.

Fantastisk, Dutto, dette er perfeksjon! Og vi ser at du er veldig fornøyd med deg selv i det du fullfører verdens tredje lengste stedsnavn.

Se også denne:Her får værmannen en ekkel over­ras­kelse på direkten

Her er flere værmeldere og reportere som har imponert på direkten:

Værmelder tok oppgjør med mobber på direkten

Slik ble NRK-veteranen gang­ster­le­gende

Reporter tatt av kjempe­bølge på direkten

Og en svenske som virkelig ikke imponerte oss før han gikk på:

Videoene folk snakker om