Politiet måtte finne på hvit løgn – skyldte på wunderbaum

Var redd han ikke kunne avsløre sannheten.

Dana Harris hadde akkurat kjørt ut av gårdsplassen og rundt hjørnet da politiet stoppet ham. Han kunne ikke skjønne hvorfor, men leverte fra seg vognkort og førerkort i håp om at det kun var en rutinekontroll.

Han filmet hele hendelsen med mobilen sin da han mistenkte at politiet kun hadde stoppet ham fordi han er afroamerikansk.

Se også denne:Politi­mann gjør noe helt uventet

Men til slutt endte det med at politimannen hadde stoppet ham for en helt bisarr grunn: wunderbaumen til Harris var i veien for sikten hans. Harris kunne ikke skjønne hvorfor dette skulle være grunn nok til å bli stoppet og la derfor den bisarre videoen ut på Facebook.

Folk reagerte kraftig på videoen da den ble lagt ut i august, men det skulle vise seg at hendelsen ikke hadde noe med Harris sin hudfarge eller andre bisarre grunner å gjøre. Politet hadde en arrestordre på Harris' stebror og var på jakt etter ham, ifølge Providence Journal. Stebroren hadde sist adresse på samme eiendom hvor Dana Harris selv bor, og betjenten trodde dermed det var stebroren som kjørte ut av gårdsplassen.

Fikk du med deg denne?Bildet går verden rundt: 3-åring får bot av politiet

Etter å ha sjekket vognkort, førerkort og forsikring, var politimannen sikker på at stebroren ikke var i bilen, men var samtidig usikker på om han kunne avsløre den virkelige grunnen til hvorfor han hadde stoppet Harris. Han måtte komme opp med en hvit løgn og det første og beste han kom på, var wunderbaumen.

Hun tror hun skal få bot, men så...

Stoppet politiet: - Redd babyen min!

15-åringen tror hun får sin første bot, men politi­man­nen har andre planer

Videoene folk snakker om