Denne løva bråket med feil løvinne

Derfor skal du aldri komme mellom en løvinne og hennes unger.

Turistene på safari i Kruger nasjonalpark i Sør-Afrika fikk se et sjeldent syn da en ung mannlig løve kom for nær en løvinne og hennes drøye månedsgamle løveunge.

Da løvinnen oppdaget trusselen var hun rask med å reagere. Hun stormet mot hanløven, som etter et par intense sekunder skygger banen. Den overbeskyttende løvemoren vender så tilbake til sin skrikende løveunge, som sto igjen i veikanten.

Den internasjonale løve-dagen:Klem en løve i dag! Eller kanskje ikke...

Etter noen får skritt snur hun seg rundt og oppdager at hannløven fortsatt ikke har forstått poenget og gir han en ny høytbrølende advarsel.

- Da rømte hannløven under den ene safaribilen. Hun slo til ham et par ganger til, bilen vugget som gele, før hun løp tilbake til løveungen, forteller safariguide Kylie Haslam, til nyhetsbyrået Newsflare.

Sjekk også denne:Ropte på flokken i tre dager: Her kommer de løpende

Både løvinnen, løveungen og den mannlige løva slapp fra hendelsen uten synlige skader, sistnevnte trolig med en såret stolthet.

- Det var en utrolig ting å være vitne til. Den råe aggresjonen og utrolige kjærligheten løvemoren hadde på samme tid, forteller Haslam.

Videoene folk snakker om