Slik lurer de jenter til å prostituere seg

– En pimp kan på ett år tjene 2 millioner kroner på en jente. Det er mer lukrativt enn våpenhandel og narkotika.

Covenant House Toronto, Canadas største byrå for unge hjemløse, har nå laget en informasjonsfilm som forteller om hvordan halliker lurer jenter til å selge sex for dem.

I videoen har de rekonstruert historien til jenta «Amy», som i starten var en skoleflink jente med mange venner, men som endte opp med å bli lurt av «kjæresten» til å selge sex for han.

Fikk du med deg denne?Baklengs blir alt bedre... eller?

– Sexhandel er når noen blir tvunget til å selge sex mot deres egen vilje. Dette skjer rett foran øynene på oss. Det kan skje med en jente som er helt lik en du kjenner, sier Michéle Anderson, spesialist i sexbasert menneskehandel.

– Jeg får telefoner av jenter som bare er tolv-tretten år.

– I dag snakker jeg for ham

Redd Barnas nye kampanje #JegErHer vil gi ansikter og stemmer til grusomme historier misbrukte barn og voksne ikke vil fortelle selv.

I sin nyeste video har de fått skuespiller Frank Kjosås til å fortelle historien til en 41 år gammel mann som ble misbrukt av sin bror.

Se også denne:– Dette er skikkelig ekkelt!

Historien er hjerteskjærende og Redd Barna håper at de med kampanjen vil få flere barn til å snakke ut om de har opplevd lignende.

– Barn som utsettes for seksuelle overgrep føler ofte skyld og skam. De trenger å få vite at det aldri er deres ansvar, skriver Redd Barna undet videoen på YouTube.

Videoene folk snakker om