Fremmede reddet barn fra glovarm bil

En liten jente ble etterlatt i en bil i Malaysia mens det var 50 varmegrader utenfor. Der satt hun i 20 minutter før forbipasserende klarte å redde henne ut.

Flere titalls mennesker hjalp til med å redde ut et lite barn fra en stekende varm bil i Malaysia tidligere i juni. Gruppen med fremmede gikk løs på bilen med det de hadde tilgjengelig av redskaper i et forsøk på å dirke opp de låste bildørene. Etter å ha forsøkt i lengre tid endte det opp med at redningsmennene knuste det ene bilvinduet.

 

Se også denne:Han setter en pizza i bilen i 30 minutter

 

Det var hetebølge i Shah Alam i Malaysia og nesten 50 varmegrader ute da den lille jenta ble etterlatt i bilen av moren sin. Der satt hun alene i nesten 20 minutter før tilfeldig forbipasserende fikk henne ut.

 

Før de gikk løs på bilen, skal redningsmennene har forsøkt å finne moren til barnet og eieren av bilen, uten hell, ifølge lokale medier.

 

– Moren fortalte til noen av redningsmennene at hun hadde hatt det travelt med å gjøre noen ærender, og hadde glemt å la motoren til bilen stå å gå, sa en lokal politimann i etterkant av den dramatiske hendelsen.

 

Tidligere forsøk viser at temperaturen i en bil kan nå 50 varmegrader på 30 minutter når det er 34 grader utendørs. Det er derfor sannsynlig at temperaturen i bilen den lille jenta satt i var på god vei til å bli enda høyere.

 

Se også denne:Tre timer i varm bil er da ingenting

Videoene folk snakker om