Hypnotiseres tilbake til sitt beste konsertminne

Så lenge hun holder øynene lukket ser hun Madonna på scenen.

Musikkmagasinet Billboard ville denne våren gjøre noe ekstra spesielt for sine brasilianske lesere – og slik fikk seks musikkelskere reise tilbake i tid til sine beste konsertminner.

Se også:Sjekk hva som skjer når demente får høre AC/DC!

Ved hjelp av hypnose får de på nytt oppleve til Madonnas konsert i Morumbi, São Paulo, i 2008, Van Halen anno 1983 i Ibirapuera, og Bon Jovis konsert i Pacaembu i 1993, for å nevne noen.

– Det var helt fantastisk! Jeg fikk oppleve alt på nytt, det var like bra som for sju år siden, sier ei som fikk muligheten til å oppleve Madonnas «Like a Prayer» på nytt.

Ta også en titt på denne:Blond Bono lurte alle

Egentlig står de bare i et tomt og stille rom, men så lenge de holder øynene lukket holder hypnosen på forestillingen om at deres største idoler synger rett til dem.

Billboard kaller det en «usynlig konsertopplevelse» og ut ifra de heldige utvalgtes reaksjoner ser det hele ganske så oppriktig ut, men siden dette er en reklamefilm kan vi aldri si sikkert at disse menneskene faktisk opplevde å «reise tilbake i tid».

SeDenne anbefaler:Skjønte ikke hvorfor sønnen dusjet så ofte

Men hvem har vel ikke et ønske om å kunne reise tilbake til den beste konserten man har opplevd? Hvilken konsertopplevelse husker du best?

Videoene folk snakker om