Lot køsniker smake sin egen medisin

En bilist i England fikk nok av køsnikerne og tok saken i egne hender.

Den bisarre hendelsen skjedde på motorveien M58 like utenfor Liverpool i Storbritannia søndag morgen.

Bilistene sto på rekke og rad i køen siden det var veiarbeid lengre fremme, men enkelte bilister hadde mindre tålmodighet enn andre. Flere suste forbi køen for å kjøre inn like før filskiftet.

Se også:Sjåfør nekter å gi seg i kampen om filen

Tok saken i egne hender

Det var det en bilist som fikk nok av. Da nok en bil forsøkte å suse forbi køen, tok en Renault-fører ansvar og stilte bilen sin rett foran ham. Køsnikeren forsøkte å kjøre forbi på både yttersiden og innersiden, men kom ingen vei.

Hele den bisarre hendelsen ble fanget opp på dashbord-kameraet til en medbilist, som ikke la skjul på hvilken bil han mente hadde rett.

Sjekk også:Slik fikser du sinte medtrafikanter

Køsnikeren måtte dermed pent vente som alle andre de drøye ti minuttene det tok før trafikken ble sluset inn i ett felt.

Debatt

Etter at videoen ble lagt ut på YouTube mandag, har den vakt stor oppsikt på sosiale medier. Flere heier på bilisten som fikk nok og kaller ham en helt, mens andre mener det er den «arrogante» Mercedes-føreren som har loven på sin side.

Hvis trafikken er saktegående i det ene feltet, så er det ikke sniking. Du bruker begge feltene frem til veien deles  og så fletter du, poengterer én i en kommentar under videoen.

Slik skal du IKKE flette i trafikken

Dersom du skulle være i tvil, ikke gjør som disse bilistene:

Videoene folk snakker om