Au da! Eksperimentet gikk ikke helt etter planen

Men læreren lot han få et nytt forsøk med øksen på å knuse blokken.

Elevene ved en skole i Portland, Oregon i USA hadde mobiltelefonene klare da to lærere på dramatisk vis skulle lære dem om fysikk. Det skulle vise seg å bli mer dramatisk for den ene læreren enn han hadde håpet på.

Den ene læreren lå på gulvet med et trebrett fullt av spiker rettet mot brystet. Oppå brettet sto en blokk. Den andre læreren hadde en diger øks som han skulle slå med den flate enden mot blokken. Dette gjør lærerne for å vise at selv om de knuser blokka med voldsom kraft, så vil ikke spikerne går gjennom brystet på læreren. Dette fordi kraften blir jevnt fordelt mellom spikerne.

Læreren beskyttet ansiktet, men glemt å beskytte skrittet. Det skal han komme til å angre på…

For læreren med øksa bommer på blokka og sender den dermed rett mot ”familiejuvelene”. Tydeligvis blir ingen testikler knust, for læreren får lov til å gjøre et nytt forsøk på å knuse blokken. Med sjokkerte elever som vitner treffer han bedre denne gangen.

Etter å ha fått fjernet blokken fra magen kommer det tørt fra læreren i smerter.

– Det første slaget landet litt for langt sør, men du traff bedre med det andre slaget, sier han før han børster støv fra brystet og reiser seg.

Flere versjoner av hendelsen har gått sin seiersgang, og enkelte har også hevdet at læreren som slo med øksa mistet jobben etter hendelsen, men ifølge Daily Mail har dette blitt avvist av elever som var i klasserommet da eksperimentet skjedde.

Videoene folk snakker om