Har du sett på baken: Blottet seg på politibil

Forskrekket UP-betjent måtte låse seg inne i bilen.

UP-betjenten i Rowville, utenfor Melbourne i Australia skulle jakte fartssyndere, men fikk i stedet et privat show av en tydelig beruset mann som strippet av seg klærne, klatret opp på bilen og blottet seg for betjenten.

- Han eksponerte seg selv, mens han skrek og ropte skjellsord mot betjenten, opplyser Victoria-politiet i en pressemelding

Sjekk også:Strippet gjennom sikkerhetskontrollen i protest

Den forskrekkede betjenten var alene i bilen og så seg nødt til å låse dørene, mens blotteren gnikket baken mot bilen. Mannen, som trolig er i 30-årene, kom også tilbake en drøy time senere med en kamerat bærende på flere flasker med øl. Også da var han kjapp med å strippe ned til «blanke messingen».

Heldigvis har australsk politi sladdet «familiejuvelene» med en stjerne før videoen fra politibilen ble frigjort. Vi kan alle være takknemlige for det!

Hendelsen skjedde midt på dagen 26. Januar, men det er først nå at politiet i Victoria har gått ut med en etterlysning av mannen. UP-betjenten har anmeldt forholdet.

Til Daily Mail Australia, som er en av mange medier verden over som nå omtaler saken, lover en talsmann for politiet at dette ikke dreier seg om en aprilspøk.

Sjekk også denne:Ble låst ute av hotellrommet - naken