Kul koala er helt konge på byen

Det nytter ikke å være treig på avtrekkeren når koalaen kommer.

«Ka'anskje kommer ko... koalaen, hit til middag nå i kveld?». I så fall bør du ha kameraet klart, for han gidder ikke holde posituren i evigheter.

Da denne kule koalaen streifet nedover en handlegate i Portland, Australia, var en guttunge raskt på banen for å fotografere. Men han fiklet for lenge med telefonen og i det kameraapplikasjonen var klar, var koalaen gått lei.

Vill panda midt i byen

Denne bamsen gjorde det motsatte da den vandret i flere minutter i et veikryss i Kina midt på natten. Ingen vet hvor den kom fra eller hvor den dro hen, men et overvåkningskamera fanget bamsen i flere positurer:

Struts på ville veier

Denne spenstige fuglen visste selv veldig godt hvor den kom fra, og løp som et lyn for å komme seg vekk fra gården i Israel. Strutsen ble fanget på kamera av en forbipasserende bilfører og ble plukket opp av politiet et par gater lenger borte:

Her leker turistene med livet

Litt mer skremmende var det da en løve viste en gjeng turister hvorfor man ikke skal gå ut av bilen på safari:

Overhørt i dyrehagen: – Sover han nå? Da stikker vi!

Og så har du neshornene som planla flukten sin nøye. Eller litt bedre enn strutsen over her i hvert fall. For i stillhet ventet de på at dyrepasseren skulle sovne. Så løp de så fort de kunne, men de er tunge neshorn og kom ikke veldig langt:

Videoene folk snakker om