– Du ba om fart, mamma!

Hun ville teste sønnens Corvette. Og fikk virkelig kjørt seg!

Om sønnen din kjører en Corvette z06 profesjonelt på bane bør du ikke være for stor i kjeften. Det har denne mora lært nå.

For da hun spurte sønnen om han kunne ta henne med på en fartsfylt tur fikk hun virkelig smake på hestekreftene. Rundt og rundt en bilbane i California, USA, kjørte mor og sønn sommeren 2011.

– Nei, dette går for fort! Å nei, nå kommer den verste delen! Å guri, æææææh, skriker mor, mens sønnen flirer bredt bak rattet.

Det hans mor ikke vet mens de kjører rundt på banen er at sønnen har satt opp flere kameraer i bilen. Så den tolv minutter lange kjøreturen blir fanget på film, og det er vi takknemlige for!

Se også denne:Bestemor knuser mot­stan­de­ren i drag­racing

Videoen har ligget ute på YouTube i snart fire år, men mange har nok tilgode å se den hysteriske reaksjonen til mor når sønn setter klampen i bånn.

NB! I videoen over har vi redigert ned kjøreturen til litt over fire minutter, men om du vil se hele den pinefulle turen for mor kan du trykke her.

Bestemor (81) fikk seg real heisatur på glattisen

Også i Norge har vi noen spreke familiemedlemmer som har vært på kjøretur. I vinter var Ruben (21) så snill mot bestemora si at han gladelig kjørte henne til butikken da det var for glatt til å ta beina fatt. Da var det nesten så hun ikke satt på hjem igjen:

Videoene folk snakker om