– Hvor er det blitt av lillebror?

Nikita Emilie nekter å tro at babyen og lillebror er samme person.

Da lille Kevin ble født i september 2009 kom pappa Oddbjørn og storesøster Nikita Emilie på besøk. 3-åringen gledet seg til å møte babyen, men da hun er ferdig med å hilse på ham spør hun «Men hvor er lillebror? Kommer dama med lillebror snart?».

– Hun forstod ikke at baby og lillebror var samme person uansett hvor mange ganger vi forklarte det til henne. Først etter en lang prat i bilen på vei hjem og en god natts søvn skjønte hun det, sier pappa Oddbjørn Kåsine til SeDenne.

Se også denne: Rørende første møte med lil­lesøs­ter

Oddbjørn er hobbyfotograf og hadde HD-kameraet klart da storesøster skulle møte mamma og pappas nye bragd bare et par timer etter at han hadde kommet til verden. Først nå, fem år senere, fant han fram fila og lagde en filmsnutt han publiserte på YouTube.

– Jeg har en stor disk med 79.000 bilder og Gud vet hvor mye video som jeg bestemte meg for å rydde opp i. Det var da jeg fant disse artige klippene og skrudde dem sammen, forteller hobbyfotografen.

Se også denne: Cambria (3) ble IKKE glad for en lillebror

Søskenparet er i dag åtte og fem år gamle og nå forstår Nikita godt at det ikke finnes en egen baby, men at det bare er lillebror Kevin.

Hylgråter fordi lillebror skal bli voksen

Lille Sadie har i likhet med Nikita stor kjærlighet til sin lillebror, men da mamma forteller at han en dag skal bli voksen bryter hun sammen. Hun vil nemlig at han skal være en søt, liten baby for alltid:

Videoene folk snakker om