Hun er tilbake! Slår knock-out på parkeringspøbler

Dama med kung fu-ferdighetene lurer alle som ikke kan koreansk.

For bare et par dager siden lot vi oss imponere av ei dame som kommer fra ingenting da en gjeng bråkmakere herjet på en kafé. Kung fu-ferdighetene ga oss, og dere lesere, hakeslepp.

«For ei dame!», «Slike skulle vi hatt i Norge» og «Alle som jobber i butikk burde lære seg kung fu» var bare noen av de mange kommentarene vi fikk på videoen som er én av de mest sette og delte hittil i februar.

Dessverre ble vi alle lurt. Vi og alle andre som ikke kan koreansk eller har koreansk-norsk ordbok installert på datamaskinen. For de sørkoreanske tegnene i videotittelen avslører nemlig at det hele er bare filmtriks og lastet opp av filmselskapet Fox i Sør-Korea i ukene før premieren på spillefilmen «Kingsman: The Secret Service».

Se også denne: Kjappere enn lynet: Disse damene kan slåss!

Om du ser nøye på klippet over kan du tydelig se hvordan de harde slagene aldri treffer mannen kung fu-dama prøver å slå, men vi bøyer oss i støvet for hvordan sørkoreanerne har klart å lure millioner av mennesker med tilsynelatende ekte overvåknings- og amatørvideoer.

Disse mennene bråkte med feil dame

Under kan du se klippet som lurte oss og dere trill rundt for et par dager siden. Klarer du å se filmtriksene i denne «overvåkningsvideoen»?

Videoene folk snakker om