Trollbandt seerne med direktebilder av kokende lava

Et TV-team fra det amerikanske morgenshowet «Good Morning, America» kjørte i spesielbygde biler over farlig terreng i to dager for å sende flere droner over den aktive vulkanen Bárðarbunga på Island. Bildene sendte de direkte over dammen til USA og viste amerikanerne kokende lava direkte.

Et TV-team fra det amerikanske morgenshowet «Good Morning America» kjørte i spesielbygde biler over farlig terreng i to dager for å sende flere droner over den aktive vulkanen Bárðarbunga på Island.

Bildene sendte de direkte over dammen til USA og viste amerikanerne kokende lava direkte.

Se også denne: Slik laget de tidenes vul­kan­vi­deo

Du kan oppleve den samme utsikten fra et flyvindu om du ikke er redd for å bli askefast. Les hvordan på ABC Nyheter her.

Slik uttaler du «Bárðar­bun­ga»

Vil du dele den vakre nyheten rundt middagsbordet i dag? Vær da sikker på at du uttaler Bárðarbunga korrekt. Denne islandske politimannen har kommet deg og språkkunnskapene dine til unnsetning:
Det var høsten 2014 vulkanen ble aktiv og farene for store utbrudd gjorde at islandske myndigheter meldte i fra om mulige askefaste fly, slik som i 2010. Foreløpig er ingen askefaste, men videoer så vakre som dette har det blitt flere av:

Videoene folk snakker om