Disse mennene bråkte med feil dame

Du kødder ikke med ei dame som kan kung fu.

Det er et klassisk eksempel på bråkmakere som får som fortjent.

Nylig oppførte tre menn seg heller dårlig i en restaurant i Kina. I en overvåkningsvideo fra restauranten kan man se de tre mennene reise seg opp og kaste drikke og mat rundt seg.

De ansatte grep ikke inn, men en kvinne reagerte på opptrinnet.

Kvinnen stormet til og sparket den ene av bråkmakerne i bakken. De to andre mennene forsøkte å by opp til bråk med kvinnen, men også de fikk kjenne kraften fra kvinnens spark og ble liggende.

Bare filmtriks?

Ifølge datomerkingen fra overvåkningskameraet er opptaket fra 28. januar, og videoen ble lastet opp i månedsskiftet januar/februar, men nå spør YouTube-brukere verden over seg om videoen er ekte eller ikke.

Med kun et par uker igjen til kinopremieren på filmen Kingsman: The Secret Service i Sør-Korea og andre deler av Asia lurer seere på om det hele er et stunt før premieren.

Med tanke på den elegante måten kvinnen stiller seg opp med kung fu-paraplyen sin etter at mennene er slått bevisstløse, så forundrer det oss ikke om det hele bare er filmtriks.

Og hun er farlig lik skuespilleren Sophie Cookson som spiller den hemmelige agenten Roxy, både i bekledning og kung fu-ferdigheter.
 

Videoene folk snakker om