15-åringen tror hun får sin første bot, men politimannen har andre planer

– Jeg har hatt lov til å øvelseskjøre i to uker, og så skjer dette? sa Sydney i fortvilelse da hun ble stoppet.

Da Sydney Asher var på kjøretur med sine foreldre i midten av januar ante hun fred og ingen fare. Helt til en politimann vinket henne inn til siden og ba om vognkort og førerkort.

Sydney hadde to uker tidligere fått tillatelse til å øvelseskjøre og ble vettskremt, men prøvde å forberede seg mentalt på den kommende boten.

Se også denne: Politi­mann gjør noe helt uventet

Moren hennes holdt hele tiden kameraet klart og skulle forevige datterens tilsynelatende første bot, men det Sydney ikke visste var at det hele var godt planlagt.

Signerte i blinde

Da politimannen ba Sydney om å skrive under på et ark leste hun aldri hva hun signerte.

– Ser du ikke hva som står? spurte politimannen.
– Jeg leste aldri, inrømte Sydney før hun tok en ekstra titt på arket.

En fortvilet 15-årings dag ble ti ganger bedre da hun så at hun nettopp hadde signert for et sett flybilletter til New York.

Se også denne: Hun tror hun har kjørt for fort – så kommer jule­nis­sen

– Jeg har aldri vært i New York før, men alltid ønsket å dra. Jeg kan ikke tro at foreldrene mine samarbeidet med politiet om det her, skriver hun under videoen på YouTube.

Og slik vi har forstått det bor Sydney Asher i delstaten Ohio i USA, omtrent en to timers flytur fra New York City. God tur!

Tøffe politimenn delte ut is

Men det er ikke første gang politiet har vist seg fra sin myke side. Også politiet i California glimtet til i mai da de stoppet flere biler på en solskinnsdag:

Videoene folk snakker om