Hjelp! Han sitter fanget under et rullende godstog

Vennen filmet den dramatiske redningen. - Du er død, kompis.

Denne skremmende videoen stammer fra sommeren 2012. I den kanadiske provinsen Nova Scotia hadde kameratene Brad Hardy, Justin Robarts og en tredje kamerat kalt Reggie brukt en sommerdag til å fiske etter makrell. De skulle krysse jernbaneskinnene på vei tilbake da det utenkelige skjedde.

Fanget under toget

Et godstog sto på skinnene og guttene valgte å klatre over toget. De to første kom seg fint over, men toget begynte å bevege seg da Brad var på vei over. Han snublet og falt under toget, ned på skinnene.

Vennene kunne bare se at Brad lå fanget under toget og måtte dukke hver gang et hjulsett på det lange godstoget kjørte over ham.

Ifølge et intervju guttene gjorde med web-tv-serien Right This Minute forteller Brad at det eneste som gikk gjennom hodet hans, var at han var sikker på at han kom til å dø.

Justin Robarts som filmet dramatikken fikk også spørsmål om hvorfor man kan høre ham le i videoen.

– Jeg kan egentlig ikke forklare hva som fikk meg til å le. Først var jeg ikke så bekymret, men etter hvert så forsto jeg at hvis han ikke kommer seg ut derfra vil han bli truffet og da er det over, sier Robarts.

Dramatisk fluktforsøk

Mot slutten av videosnutten ser man at Brad forsøker å krype bort fra sporet, mens toget fortsatt suser forbi centimetere over hodet på ham. Han forklarer fluktforsøket med en dødsfrykt.

– Alt jeg tenkte på var at hjulsettene var ganske lave og at jeg kom til å dø hvis jeg ble liggende, sier han.

På mirakuløst vis klarte han å smyge seg fri ved mellom to hjulsett, med minst mulig margin.

Det finnes rapporterte hendelser der ungdommer har utfordret skjebnen ved å forsøke lignende stunt, men Hardy og Robarts hevder hardnakket til Right This Minute at dette ikke var et forsøk på å få oppmerksomhet.

– Dette var en ulykke. Det er ikke mulig å iscenesette dette, hevder de.

Det burde være ganske innlysende, men vi påpeker det likevel: Dette er ikke noe du bør prøve selv!

Videoene folk snakker om