Mobildekselet som tåler et fall fra himmelen

De sender en flunkende ny iPhone 6 opp i verdensrommet for å teste sitt nye superdeksel.

Når man kjøper seg en ny telefon vil man oftest beholde den lengst mulig, spesielt en så dyr og knuselig en som den nye iPhone 6, men dekselprodusenten Urban Armor Gear valgte å sende den langt til værs i stedet.

Selskapet produserer deksler for den aktive og eventyrlystne laget i et ytre skall like sterkt som rustning og en indre bumper i mykere materiale.

Se også denne: Han fikk den første Iphonen, så mister han den!

Dekselet skal tåle det meste, spesielt fall fra store høyder. Alle deksler blir droptestet på militært vis: For å bestå en slik droptest må enheten overleve 26 fall fra halvannen meter på begge flater og alle hjørner. Etter testen må den fungere optimalt uten å få riper i skjermen.

Se også denne: Apples Siri er en drittsekk

Dette dekselet får en ekstrem droptest: Festet til en heliumballong fikk telefonen en tur 30 kilometer over bakken før den ble sluppet og dalte i full fart mot bakken. I krasjet ble telefonen kastet ut av håndtaket den var festet i, men hele iPhonen er hel – selv skjermen uten beskyttelse – og fungerte optimalt selv om den slo seg av da gradene ble for kalde.

Dette blir nok dekselet du må ha med deg om du skal hoppe i fallskjerm – det gjør ingenting om du mister telefonen mens du tar selfies.

Videoene folk snakker om