Doug vet å sjarmere damene

Dette er helt enkelt en liten mops med stort hjerte.

Hvert år setter vi oss nye nyttårsforsetter. Vi skal trene, bruke mindre penger, være mer sosiale og bli flinkere til å gi komplimenter. Oftest ender vi opp med å kaste alle forsettene i søpla og fortsette livene våre som vanlig.

Men for en liten kar ble nyttårsforsettet holdt – og det til de grader. Leslie Mosier og hennes mops Doug bestemte seg for å gi flere ukjente mennesker en god start på 2015.

– Du er vakker

Med søte komplimenter og gode visdomsord rundt halsen løp Doug fra person til person på gata i Nashville i delstaten Tennessee i USA.

Se også denne: Tobeint hund får deg til å smile

«Du er vakker – både utenpå og inni», «Aldri gi opp – du er verdt noe» og «Du er elsket av mange» er noen av de søte og sjarmerende ordene som mopsen delte ut. Hvert eneste menneske som ble møtt av den firbeinte med det store hjertet fikk en bedre dag, og det er ikke annet å se enn store smil og kjærtegn til budbringeren.

Det er virkelig ikke rart hunder blir brukt i terapi, for ingen kan gi mer kjærlighet på så kort tid som en firbeint venn som setter pris på alt du gjør. Se flere videoer av Doug og eieren Leslie her.

Tusen takk, Doug the Pug, denne videoen gjør dagen vår bedre.

Han eeelsker å bade

Også mopsen Barry får oss til å smile på en grå dag. Bare se på det uttrykket når han blir sjamponert av eieren sin:

Videoene folk snakker om