Han filmer alle som leker bambi på isen – så kommer semitraileren

Mannen fra New Jersey ble målløs da det plutselig kom en semitrailer glidende i full fart mot ham på motorveien.

I det siste har isen på motorveiene utenfor New York, USA, vært så speilblanke at amerikanerne har kunnet spille hockey på dem om de ville. Men i stedet for å finne frem skøytene setter de seg inn i bilene sine for å kjøre.

Forståelig nok har ikke alle mulighet til å la bilen stå når det er så glatt som nå, i hvert fall ikke semitrailere og andre transportbiler, men mannen bak denne videoen lar nok bilen stå i dag.

Se også denne: Glatt ute: 15 fall på 8 minutter

Videoopptaket stammer fra New Jersey utenfor New York og ble filmet av en mann som kun vil bli referert som YouTube-brukeren MrLegolize. Han forteller til videobyrået Storyful at han stoppet på motorveien fordi veien var blokkert av flere trailere som hadde krasjet lenger fremme.

Han begynte å filme de absurde situasjonene rundt ham hvor folk skled i hytt og vær. Sekunder senere hører han lyder bak seg og snur telefonen for å filme bakover. Der kommer en semitrailer så fort at han hverken rekker å tenke eller si noe.

At dette ender så bra som det gjorde, er helt utrolig. Bare se selv i videoen øverst i artikkelen.

Etter at han stoppet videoopptaket, kjørte han på trygg avstand inn i veiskulderen og ringte nødnummeret. Deretter sjekket han sjåfører og passasjerer i de ulike bilene, og heldigvis var ingen skadd. Deretter ble han på stedet til politiet forsikret ham om at hans tilstedeværelse ikke lenger var nødvendig.

Med rumpa i kraftlinja

Like etter nyttår lå også isen speilblank i USA. Da klarte en sjåfør å skli rundt seg selv slik at han havnet hengende i kraftlinja med baken i været:

Videoene folk snakker om