Mishandlet hund fikk drømmedag

Den tidligere eieren tente fyr på Susie. Hun og hennes redningskvinne ble overrasket med drømmedag i New York.

Som valp gikk hunden Susie gjennom fryktelig dyremishandling. Blandingshunden ble i 2009 forsøkt påtent av hennes tidligere eier, før hun ble etterlatt for å dø. Til tross for tredjegradsforbrenninger på 60 prosent av kroppen overlevde Susie og hun ble tatt hånd om av veterinærer.

Hunderedd eier

Hun fikk et nytt hjem hos Donna Lawrence, som ti måneder tidligere nesten døde etter å ha blitt bitt av en hund. Donna måtte sy ti sting og spontanaborterte som følge av angrepet. Selv om den traumatiserende hendelsen gjorde henne redd for hunder, valgte hun og ektemannen å adoptere Susie.

Siden har de to vært uatskillelige og Susie jobber nå også som terapihund for andre med brannskader. De to kjemper aktivt for strengere straffer for dyremishandling, noe som har ført til loven «Susies Law» i hjemstaten North Carolina.

Drømmedag

For å hylle Susie valgte hundefôr-produsenten BarkPost å gi hun og eieren en drømmedag i New York, med en hotellsuite full av hundesnop og leker for Susie i tillegg til et spaopplegg for Donna.

Firmaet donerte også 1000 dollar til stiftelsen «Susies Hope» der Susie besøker skoler og kirker for å fortelle om hvordan man kan bekjempe dyremishandling.

- Det er ikke lett å bli hørt, men Susie har blitt stemmen til mange, ikke bare dyr som har blitt mishandlet, men for alle som har blitt det, forteller Donna Lawrence til Mashable.

Hjemløse Theos utrolige forvandling

Se også den rørende historien om hunden Theo som ble forlatt av familien sin og måtte overleve alene i et år. Han ble funnet forkommen, skitten og livredd, men litt om litt klarte de å få han trygg igjen.

Videoene folk snakker om