– Nei, det er ikke tvillingsøstra mi, det er meg

Benton fikk beskjed om å holde et interessant foredrag for sine nye klassekamerater. Slik fortalte han sin største hemmelighet.

Han er en populær videoblogger, men da Benton Sorensen begynte på universitetet i høst var det få som kjente til ham og YouTube-kanalen hans.

Da han fikk i oppgave å holde et interessant foredrag for sine nye klassekamerater, et foredrag som og skulle inneholde en inspirerende historie fra hans eget liv, var han veldig usikker på hva han skulle fortelle. Turte han å fortelle de da ukjente klassekameratene om hans største hemmelighet?

Den store avgjørelsen

Et par uker senere hoppet Benton i det og fortalte medstudentene om sin definisjon av ordet «inspirasjon».

– Inspirasjon er å føle, og jeg føler mest i spesielle øyeblikk. Det er nå historien blir interessant, sier Benton og får medstudentene til å humre. Lite forstod de hvilken historie de skulle få høre de neste minuttene.

Med tre ord: risiko, øyeblikk og andre, klarer Benton å parallellt fortelle om sin store livsendring for fire år siden, samtidig som han forteller om den modige avgjørelsen om å fortelle sin største hemmelighet til klassen.

Født i feil kropp

I likhet med Benton var også Alex født i feil kropp. Han går fortsatt på barneskolen, men var i fjor modig nok til å rappe om sin vei «ut av skapet» som sjuåring:

Videoene folk snakker om