Hiver stein på motorsyklist – får real skjennepreken

Denne guttungen hiver nok aldri en stein ut i veien igjen.

Da motorsyklisten Keith Wilson bestemte seg for å ta en kjøretur i Newcastle, Storbritannia, hadde han ikke trodd han skulle ende opp med å kjefte på en guttunge.

Men i det Wilson kjøre langs veien ser han to gutter på fortauet, den ene på sykkel og den andre gående. Plutselig tar den gående gutten fart og hiver en stein på størrelse med et hønseegg i retning Wilson. Steinen treffer motorsyklisten i brystet, og selv om det hele endte bra, ble han skremt av hendelsen.

Se også denne: Hvis barn kunne velge familien

Dagens kjeftesmell

Hjelmkameraet til Wilson fanget alt på film og i videoen kan man se hvordan han parkerer motorsykkelen for så å løpe etter guttene som har gjemt seg. Gutten på sykkel har tilsynelatende kommet seg langt unna, men han som kastet steinen står og gjemmer seg bak en busk.

Se også denne: Hadde du hjulpet denne kalde gutten?

– Kom fram og kom hit! roper Wilson etter ham.

– Hva tror du mammaen din sier nå? Tenk hvis du hadde ødelagt sykkelen min og moren din hadde måttet betale for skaden? Hæ?

Wilson irettesetter gutten skikkelig og gir ham dagens skjennepreken, det er i hvert fall sikkert.

– Fortell det videre til kompisen din, dere kan ikke holde på sånn, kjefter han før han går irritert tilbake til sykkelen og dobbelsjekker den for skader.

Det går nok en stund før rakkerungene tør å se Keith Wilson i øynene igjen.

Videoene folk snakker om