Men er det ikke noe som mangler?

Landingen ble ikke pen, men alle kom seg heldigvis trygt ned på jorda igjen.

Den digre Boeing 747-400-maskinen skulle fly fra London til Las Vegas mandag, men piloten oppdaget raskt problemer etter at flyet hadde lettet fra Gatwick. Problemer med landingsstellet gjorde at Virgin Atlantic-flyet måtte avbryte turen og sette kurs tilbake mot London.

Etter å ha sirklet rundt flyplassen i noen timer, for å kvitte seg med drivstoff, måtte pilotene lande flyet igjen, men med kun tre av de fire bakre landingshjulene.

747-400 er også kjent som Jumbojet og er verdens nest største passasjerfly. Fullt lastet veier det opp mot 400 tonn og på denne landingen måtte piloten klare seg uten fire av de 16 hjulene på hovedunderstellet. Hjulene er delt opp i fire landingshjulsett, og det var det ene av disse settene som skapte problemer.

Til alt hell gikk nødlandingen bra og de over 450 passasjerene hyllet piloten etter å ha satt sine bein trygt på landjorda igjen.

Det blir fort dramatisk når ting går galt i flytrafikken. Vi har samlet flere videoer under av landinger som har bydd på en solid utfordring for pilotene:

Her må piloten avbryte landingen

Det var sekunder fra katastrofe da et fly krysset rullebanen like før et annet skulle lande i Barcelona i sommer:


Sjekk den harde landingen

Det ble mildt sagt en hard landing for dette Boeing 767-flyet som skulle lande i Birmingham i februar.

Denne landingen glemmer de aldri

Du skal ha nerver av stål for å tørre å stå på stranden i idylliske St.Maarten når flyene kommer inn for landing.

Videoene folk snakker om